Din varukorg är för närvarande tom!
Hemmagjord potatissallad är godast! Servera med korv,
picklad rödlök, stark senap och salt cocktailkapris!
Tillagningstid:
20 min
Gör så här
Picklad lök:
Koka upp vinäger, socker och vatten. Skala och skiva löken tunt och lägg
ner i den varma lagen. Låt svalna.
Potatissallad:
Dela potatisen i bitar. Skölj och strimla salladslöken. Blanda crème
fraiche, kapris, citronskal, basilika, persilja, salt och peppar i en
skål.
Vänd ner potatis och salladslök och smaka av med salt och peppar.
Grilla korven eller stek den i en stekpanna med smör. Servera korven med
potatissallad, picklad rödlök, senap och cocktailkapris.
Tips!
Koka extra mycket potatis någon dag i förväg, så blir det riktigt enkelt
att göra en krämig potatissallad till korven.