Korv med krämig potatisallad

Hemmagjord potatissallad är godast! Servera med korv,
picklad rödlök, stark senap och salt cocktailkapris!

Tillagningstid:
20 min

Gör så här

Picklad lök:

Koka upp vinäger, socker och vatten. Skala och skiva löken tunt och lägg
ner i den varma lagen. Låt svalna.

Potatissallad:

Dela potatisen i bitar. Skölj och strimla salladslöken. Blanda crème
fraiche, kapris, citronskal, basilika, persilja, salt och peppar i en
skål.

Vänd ner potatis och salladslök och smaka av med salt och peppar.

Grilla korven eller stek den i en stekpanna med smör. Servera korven med
potatissallad, picklad rödlök, senap och cocktailkapris.

Tips!

Koka extra mycket potatis någon dag i förväg, så blir det riktigt enkelt
att göra en krämig potatissallad till korven.

Ingredienser
4 port

500g korv
1 msk smör
Picklad rödlök:
½ dl rödvinsvinäger
½ dl strösocker
1 dl vatten
1 rödlök
Potatissallad:
800 g potatis, kokt
2 salladslökar
2 dl crème fraiche
2 msk kapris
1 citron, rivet skal
½ dl strimlad färsk basilika
½ dl hackad persilja
salt
svartpeppar
Tillbehör
senap
cocktailkapris

Passa på att beställa i dag!