Lättlagad fiskgratäng

Den här enkla gratängen är perfekt för dig som tycker det är svårt att få till det här med laga fisk bra!
Tillagningstid: 30 min Gör så här 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Lägg fisken i en lagom stor ugnsform, salta och peppra lite lätt. 3. Vispa samman crème fraiche, grädde, citronskal, citronsaft, dill och salt och fördela såsen över fisken. 4. Strö över osten och tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter tills osten fått lite färg och fisken känns fast. 5. Garnera och servera med potatis.

Ingredienser 4 port
4 portioner potatis 4 fiskfiléer, färsk eller fryst upptinad 2 dl crème fraiche 1 dl grädde rivet skal av en citron, endast det yttersta och helst ekologisk 2 msk citronsaft 1 msk hackad dill ½ tsk salt 1 dl riven ost, 31%, tex parmesanost Ev. garnering räkor citroner dill

Passa på att beställa i dag!