Äggwrap med olika fyllning

Tillagningstid:
20-30 min

Gör såhär:

  1. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
  2. Värm olja i stekpannan och häll i hälften av äggsmeten. Stek ca 4 minuter på medelvärme. Vänd försiktigt och stek ett par minuter på andra sidan. Upprepa med den andra halvan av smeten.

TIPS! Rulla ihop din äggwrap och packa den i smörgåspapper så kan du ta med den i farten.

TIPS! Om du gör flera äggwraps än vad som går åt för stunden kan du spara dem i kylen med smörgåspapper emellan.

4 portioner:

 

Äggwrap:

  • 4 ägg
  • 4 msk mjölk
  • 1 tsk havssalt
  • svartpeppar, nymald
  • 4 tsk olivolja

    *Fyllning kyckling:

    2 kycklingfilé
    4 tomater
    1 rödlök
    4 nävar babyspenat
    8 msk basilikapesto
    havssalt
    svartpeppar, nymald
    färska basilikablad
    plockgrönsaker

    *Fyllning ost och skinka:

    4 salladblad
    4 stora skivor skinka
    4 skivor ost
    lite paprika eller annan grönsak

Passa på att beställa i dag!