Veckans matkasse
Vecka
21-22

Lilla Gårdskassen

Veckans recept
4 personer, 3 måltider:

  • Gräddig nötgryta med svamp och timjansås
  • Fläsk med löksås och kokt potatis
  • Svamprisotto

Innehåll:

500g EKO nötgrytbitar
500g rimmat skivat fläsk
300g kastanjechampinjoner
1 kg mjölig potatis
330g EKO pasta
Salladshuvud
EKO timjan i kruka
300g bacon
5 dl grädde



Kan köpas hos oss:

5 gula lökar

smör
4 dl mjölk

vetemjöl
olivolja



Stora Gårdskassen


Veckans recept:
4 personer, 5 måltider:

  • Gräddig nötgryta med svamp och timjansås
  • Fläsk med löksås och kokt potatis
  • Rosmarinkyckling med rostad citron & vitlök
  • Fläskfärsbiffar med sirapsslungad kål och ingefärsrotmos
  • Svamprisotto

Innehåll:

500g EKO nötgrytbitar
500g rimmat skivat fläsk
700g kycklingöverlår(fryst)
500g fläskfärs
300g kastanjechampinjoner
2 kg mjölig potatis
330g EKO pasta
EKO kålrot
EKO rosmarin i kruka
300g småtomater
Salladshuvud
EKO palsternacka
EKO timjan i kruka
5 dl grädde



Kan köpas hos oss:

6 gula lökar
400 g morötter
½ st knippe salladslök
300 g vitkål

smör
5 dl mjölk
1 ägg
100 g bacon

1 dl vetemjöl
olivolja







Dagligvarukassen

Veckans recept
4 personer, 1 måltid:

  • Smörstekt rabarber med vispad grädde

Innehåll:

1 liter standardmjölk
10 st sprättägg utehöns
EKO fransk baguette
1 liter körsbärsyoghurt
500g rabarber
200g handgjort delikatessmör
5 dl grädde

Kan köpas hos oss:
—-

Passa på att beställa i dag!