Veckans matkasse
49-50

Sidan uppdateras!

Lilla Gårdskassen

Veckans recept
4 personer, 3 måltider:

  • Kålpudding med kokt potatis
  • Heta karréstrimlor med ris
  • Fisksoppa med tomat och grädde

Innehåll:

500g blandfärs
500g karré i bit
500g vitlingfilé(fryst)
1 kg fast potatis
Ekologisk sallad i kruka
Purjolök
Ekologisk salladslök
Ekologisk vitkål
5 dl grädde



Kan köpas hos oss:

1 st gul lök
300 g morötter
Smör till stekning
3 dl mjölk
olivolja

Tryck här för att beställa hela eller delar av inköpslistan.



Stora Gårdskassen


Veckans recept:
4 personer, 5 måltider:

  • Kålpudding med kokt potatis
  • Heta karréstrimlor med ris
  • Kycklingbiffar med rostad potatis
  • Fisksoppa med tomat och grädde
  • Jordärtskockssoppa med rosmarin

Innehåll:

500g blandfärs
500g karré i bit
500g kycklingfärs
500g vitlingfilé(fryst)
500g jordärtskocka
2 kg fast potatis
Ekologiskt lantbröd surdeg
Purjolök
Ekologisk vitkål
Ekologisk salladslök
Ekologisk sallad i kruka
5 dl grädde
200g handgjort delikatessmör



Kan köpas hos oss:

2 st gul lök
550 g morötter
olivolja
1 dl yoghurt
3 dl mjölk

Tryck här för att beställa hela eller delar av inköpslistan.


Dagligvarukassen

Veckans recept
4 personer, 1 måltid:

  • Kalkon- och färskosttoast

Innehåll:

1 liter standardmjölk
10 st ägg från hönor inomhus
Bageriets ljusa
1 liter naturell yoghurt
Ekologisk gräslök
200g handgjort delikatessmör
Hård färskost
500g ekologisk rödlök


Kan köpas hos oss:
2 tomater

Passa på att beställa i dag!