Din varukorg är för närvarande tom!
Veckans matkasse
49-50
Sidan uppdateras!
Lilla Gårdskassen
Veckans recept
4 personer, 3 måltider:
- Kålpudding med kokt potatis
- Heta karréstrimlor med ris
- Fisksoppa med tomat och grädde
Innehåll:
500g blandfärs
500g karré i bit
500g vitlingfilé(fryst)
1 kg fast potatis
Ekologisk sallad i kruka
Purjolök
Ekologisk salladslök
Ekologisk vitkål
5 dl grädde
Kan köpas hos oss:
1 st gul lök
300 g morötter
Smör till stekning
3 dl mjölk
olivolja
Tryck här för att beställa hela eller delar av inköpslistan.
Stora Gårdskassen
Veckans recept:
4 personer, 5 måltider:
- Kålpudding med kokt potatis
- Heta karréstrimlor med ris
- Kycklingbiffar med rostad potatis
- Fisksoppa med tomat och grädde
- Jordärtskockssoppa med rosmarin
Innehåll:
500g blandfärs
500g karré i bit
500g kycklingfärs
500g vitlingfilé(fryst)
500g jordärtskocka
2 kg fast potatis
Ekologiskt lantbröd surdeg
Purjolök
Ekologisk vitkål
Ekologisk salladslök
Ekologisk sallad i kruka
5 dl grädde
200g handgjort delikatessmör
Kan köpas hos oss:
2 st gul lök
550 g morötter
olivolja
1 dl yoghurt
3 dl mjölk
Tryck här för att beställa hela eller delar av inköpslistan.
Dagligvarukassen
Veckans recept
4 personer, 1 måltid:
- Kalkon- och färskosttoast
Innehåll:
1 liter standardmjölk
10 st ägg från hönor inomhus
Bageriets ljusa
1 liter naturell yoghurt
Ekologisk gräslök
200g handgjort delikatessmör
Hård färskost
500g ekologisk rödlök
Kan köpas hos oss:
2 tomater