Din varukorg är för närvarande tom!

Veckans matkasse
Vecka
21-22
Lilla Gårdskassen
Veckans recept
4 personer, 3 måltider:
- Gräddig nötgryta med svamp och timjansås
- Fläsk med löksås och kokt potatis
- Svamprisotto
Innehåll:
500g EKO nötgrytbitar |
500g rimmat skivat fläsk |
300g kastanjechampinjoner |
1 kg mjölig potatis |
330g EKO pasta |
Salladshuvud |
EKO timjan i kruka |
300g bacon |
5 dl grädde |
Kan köpas hos oss:
5 gula lökar
smör
4 dl mjölk
vetemjöl
olivolja
Stora Gårdskassen
Veckans recept:
4 personer, 5 måltider:
- Gräddig nötgryta med svamp och timjansås
- Fläsk med löksås och kokt potatis
- Rosmarinkyckling med rostad citron & vitlök
- Fläskfärsbiffar med sirapsslungad kål och ingefärsrotmos
- Svamprisotto
Innehåll:
500g EKO nötgrytbitar |
500g rimmat skivat fläsk |
700g kycklingöverlår(fryst) |
500g fläskfärs |
300g kastanjechampinjoner |
2 kg mjölig potatis |
330g EKO pasta |
EKO kålrot |
EKO rosmarin i kruka |
300g småtomater |
Salladshuvud |
EKO palsternacka |
EKO timjan i kruka |
5 dl grädde |
Kan köpas hos oss:
6 gula lökar
400 g morötter
½ st knippe salladslök
300 g vitkål
smör
5 dl mjölk
1 ägg
100 g bacon
1 dl vetemjöl
olivolja
Dagligvarukassen
Veckans recept
4 personer, 1 måltid:
- Smörstekt rabarber med vispad grädde
Innehåll:
1 liter standardmjölk |
10 st sprättägg utehöns |
EKO fransk baguette |
1 liter körsbärsyoghurt |
500g rabarber |
200g handgjort delikatessmör |
5 dl grädde |
Kan köpas hos oss:
—-