Biff stroganoff med kokt potatis

4 portioner

Tillagningstid:
+60 min

Gör såhär:

  1. Skala och skiva lök och vitlök.
  2. Stek lök och vitlök mjuk i smör, lägg sedan till sidan. Bryn köttet i omgångar. Krydda köttet med salt och peppar.
  3. Tillsätt löken. Rör ner paprikapulver, tomatpuré och senap. Tillsätt vatten och buljongtärning och koka sakta under lock 1-1 1/2 timme eller tills köttet är mört.
  4. Blanda ner crème fraiche och låt sjuda utan lock ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera stroganoffen med kokt potatis, saltgurka och hackad persilja.

3 gula lökar
2 vitlöksklyftor
500 g nötstrimlor
3 msk smör
salt
svartpeppar
2 tsk paprikapulver
3 msk tomatpuré
1 msk dijonsenap
5 dl vatten
1 köttbuljongtärning
2 dl crème fraiche
4 portioner kokt potatis

Serveringsförslag
saltgurka
hackad persilja

Passa på att beställa i dag!