Crepes med svampstuvning

4 portioner

Tillagningstid:
30 min

Gör såhär:

  1. Vispa ihop mjöl, mjölk, ägg och salt och grädda crêpes i smör.
  2. Skär svampen i bitar och stek dem i smör. Salta och peppra. Strimla salladslöken och blanda ner den.
  3. Pudra över mjölet och blanda. Häll i mjölken, salta och peppra och sjud till en tjock stuvning. Rör ner osten i den heta stuvningen.
  4. Fyll pannkakorna med smeten och rulla ihop dem. Servera genast eller strö osten över och gratinera i 225° i 10 min.
  5. Servera med råkostsallad.

3 dl vetemjöl
6 dl mjölk
4 ägg
2 krm salt
smör till stekning
Fyllning:
250 g färska champinjoner
3 msk smör
½ tsk salt
2 krm mald vitpeppar
4 salladslökar
4 msk vetemjöl
4 dl mjölk
1 tsk salt
2 krm peppar
2 dl riven ost, 31%

Passa på att beställa i dag!