Fisk i krämig dillsås med baconströssel

Tillagningstid: 
35 min

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta och koka potatisen mjuk.
  3. Strimla och stek bacon så att det får fin färg.
  4. Smörj en ugnsfast form med smör, lägg i fisken och krydda den med salt och peppar. Blanda samman crème fraiche, hackad chili och dill. Häll över fisken och laga i ugn ca 15 min.
  5. Rosta valnötterna i en torr stekpanna.
  6. Tärna gurka och dela tomater, blanda med sallad.
  7. Toppa med rostade valnötter.

Ingredienser 4 port

  • 4 portioner potatis
  • 150 g bacon
  • smör
  • 500 g torskfilé
  • salt
  • vitpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ st röd chili
  • dill
  • 50 g valnötter
  • ½ st gurka
  • 250 g körsbärstomat
  • sallad

Passa på att beställa i dag!