Din varukorg är för närvarande tom!
4 portioner
Tillagningstid:
90 min
Gör såhär:
- Strimla baconet. Dela svampen i mindre bitar. Skala och klyfta löken.
- Fräs bacon, svamp och lök i en stor gryta tills allt fått färg. Ta upp och lägg åt sidan.
- Lägg ner köttet och stek runt om tills allt kött fått fin färg, salta och peppra.
- Pudra över mjölet och rör om. Häll på vatten, vin och fond. Lägg även i timjankvistarna. Vätskan ska precis täcka köttet. Rör om ordentligt. Låt sedan grytan puttra på låg värme i cirka 1,5 timme eller tills köttet känns mört.
- Blanda i svamp, bacon och lökfräset tillsammans med grädden. Koka upp och smaka av med timjan, salt och peppar.
- Slå över gräddblandingen på köttet
- Servera köttgrytan med pasta och en god grönsallad.
Toppa med färsk timjan.