Din varukorg är för närvarande tom!
Tillagningstid:
Ca 45-60 min
Gör såhär:
Grekiska biffar:
- Lägg färsen i en bunke. Skala vitlöken och riv den fint och blanda ner i färsen tillsammans med de övriga ingredienserna.
- Forma färsen till avlånga färsbullar och stek dem vackert gyllenbruna.
Tzatziki:
- Riv gurkan grovt och lägg den i en sil. Strö salt på gurkan och låt den ligga ca 15 min.
- Pressa ur saften och blanda gurkan med yoghurt, vitlök och peppar.
Tomatsallad:
- Skär tomaterna i tunna skivor och lägg på ett fat.
- Skala och skiva löken i tunna skivor. Fördela löken över tomatskivorna.
- Blanda vinäger och olivolja och häll över tomater och lök.
- Krydda med flingsalt och svartpeppar.
- Hacka persiljan och strö på salladen.
Serveras med klyftpotatis, tomatsallad och tzatziki.