Din varukorg är för närvarande tom!
Tillagningstid:
40 min
Gör såhär:
- Hacka dragon och rör ihop med smör, lite salt och vitlökspulver. Lägg dragonsmöret i en bit plastfolie och forma till en rulle med hjälp av folien. Lägg smöret svalt.
- Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i saltat vatten. Mosa potatisen med en potatismosare och rör i crème fraiche. Riv i skalet från citronen pressa i cirka 2 msk saft. Smaka av med salt och lite peppar.
- Finstrimla rödlök och äpple. Skär moroten till flagor med en potatisskalare. Blanda ihop med salladen och ringla över olja, vinäger och kryddor.
- Lägg ut fiskfiléerna på en skärbräda och strö över ströbröd på ovansidan. Smält en stor klick smör i en stekpanna och lägg i filéerna med ströbrödssidan nedåt. Strö över ströbröd och mandelflagor på ovansidan. Salta och peppra. Vänd filéerna och stek till en innertemperatur på cirka 52 grader. Servera fisken med mandelsidan uppåt. Skrapa ur den stekta mandeln ur pannan och skeda upp ovanpå.
- Skär dragonsmöret till fyra skivor och lägg en skiva ovanpå varje fiskbit vid servering.