Din varukorg är för närvarande tom!
Tillagningstid:
35 min
Gör såhär:
- Salta och peppra köttet och ställ åt sidan.
- Skär svampen i klyftor. Skala, halvera och strimla löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och finhacka vitlöken.
- Fräs svampen i en stekpanna, när svampen har släppt lite vätska och den kokat bort så tillsätter du smör. Låt fräsa några minuter.
- Tillsätt lök och paprika och låt fräsa till allt har mjuknat lite. Tillsätt vitlök, crème fraiche, grädde, fond, cognac och rödvinsvinäger. Rör om och låt koka ihop några minuter.
- Rör i timjan och smaka av såsen med salt och peppar.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Hetta upp en stekpanna, gärna av gjutjärn, med rapsolja. Lägg i det strimlade köttet. Stek på hög värme snabbt, max någon minut. Vänd runt så att köttet får fin färg.
- Blanda ner köttet i såsen tillsammans med den nykokta pastan.
- Lägg upp på tallrikar, riv över rikligt med parmesan och toppa med färsk basilika. Servera direkt!