Kycklingbiffar med rostad potatis

Tillagningstid:
35 min

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen. Lägg den på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn ca 30 min.
  3. Rör ihop färs, ströbröd, vatten, salt och peppar. Låt svälla ca 5 min, klicka sen ut biffar i en stekpanna med lite smör. Stek till de är klara.
  4. Rör samman yoghurt, majonnäs och sweet chili. Strimla kål, riv morötter och blanda med yoghurten, smaka av med salt och peppar.
  5. Strimla purjolöken och blanda den med klyftade nektariner och sallad.

4 portioner

  • 4 port potatis
  • rapsolja
  • salt
  • 500 g kycklingfärs
  • 4 msk ströbröd
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • smör
  • 1 dl yoghurt
  • ½ dl majonnäs
  • 3 msk sweet chilisås
  • 200 g vitkål
  • 250 g morötter
  • salt
  • svartpeppar
  • ½ st purjolök
  • 250 g nektariner
  • sallad

Passa på att beställa i dag!