Kycklingtacos

Tillagningstid:
30 min

Gör såhär:

  1. Bryn kycklingfärsen i smör eller olja.
  2. Tillsätt kryddblandning och vatten. Rör om och stek utan lock i 5 minuter.
  3. Värm tacoskalen enligt anvisningarna på förpackningen och fyll med kyckling och tillbehör. Toppa med salsa.

4 portioner

  • 500 g kycklingfärs
  • 1 msk smör eller olja
  • 1 påse kryddmix kyckling (à 28 g)
  • 1 dl vatten
    Tillbehör:
  • 1 paket hårda tacoskal (à 12 st)
  • 1 finstrimlat romansalladshuvud
  • 3 tärnade tomater
  • 1 – 2 dl riven ost
  • 2 – 3 st skivad avokado
  • 1 burk mango-papayasalsa (à 230 g)

Passa på att beställa i dag!