Din varukorg är för närvarande tom!
Tillagningstid:
60-90 min
Gör såhär:
- Krydda bringan på bägge sidor med salt och svartpeppar.
- Mixa soffritton; gul lök, morot, selleri och vitlök, till ett fint hack i en matberedare.
- Ringla olivolja i botten av grytan, lägg i soffritton i botten, tillsätt lagerbladet, örtbuketten och köttet.
- Häll i tomatkross och rödvin, och strö över råsockret,
- Lägg på locket, och ställ in Crock Poten på 6 timmar på lägsta effekt eller i en gryta med lock i ca 1-1,5 timma.
- Plocka upp köttet när tiden är ute.
- Dra isär köttet i småbitar med hjälp av två gafflar.
- Lägg tillbaka köttet i såsen i grytan, tillsätt tomatpurén och blanda väl.
- Låt ragun småkoka medan potatisen blir färdigkokt.
- Pressa potatisen.
- Häll upp alltsammans på ett rymligt fat. Servera med svartpeppar, och rikligt med parmesanost.