Din varukorg är för närvarande tom!
Tillagningstid:
45 min
Gör såhär:
- Sätt ugnen på 200 grader. Hetta upp en stekpanna med smör och stek färs, lök och vitlök. Finfördela färsen och se till att den blir genomstekt.
- Blanda ner konserverade tomater, chilisås, salt och peppar. Låt alltsammans sjuda, medan du gör béchamelsåsen.
Béchamelsås - Smält smöret i en kastrull. Vispa ner mjölet, och tillsätt mjölk och grädde under fortsatt vispning så att det inte blir klumpar. Krydda med muskot, salt och peppar. Låt koka upp och sjuda i ett par minuter.
Montering - Ringla lite olivolja i en ugnsform. Täck bottnen med béchamelsås och sedan med lasagneplattor. Varva sedan sås, köttfärsröra, riven ost och lasagneplattor ungefär tre gånger. Avsluta med sås och riven ost på toppen.
- Grädda lasagnen i 20-30 minuter, eller tills osten fått vacker färg.
Servera tillsammans med en god och krispig sallad och toppa gärna med lite oregano.