Nötköttsgryta med ris

Tillagningstid:
15 min

Gör såhär:

  1. Koka ris till servering.
  2. Salta och peppra köttet. Skär broccolin i långa buketter. Skär svampen i bitar. Skala och finhacka vitlöken.
  3. Hetta upp smör i en rymlig stekpanna. Stek broccoli, svamp och vitlök 3-4 min. Lägg över i en gryta.
  4. Blanda ner tomatpuré, vispgrädde och dijonsenap. Sjud ca 2 min.
  5. Stek köttet i omgångar i smör. Vänd ner i grytan. Smaka av med salt och peppar. Servera direkt med ris och grönsallad.

500g strimlat nötkött
250g broccoli
250g champinjoner
2 vitlöksklyftor
salt och svartpeppar
1 msk smör
2 msk tomatpuré
3 dl grädde
1 tsk dijonsenap
1 tsk sambal oelek

Till servering:
4 port ris
Blandad grönsallad

Passa på att beställa i dag!