Omelettrulle med svamp

Tillagningstid:
35 min

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt med kanter. Pensla bakplåtspappret med lite av smöret.
  3. Blanda hälften av mjölken med mjölet och bakpulvret i en skål. Vispa till en klumpfri smet. Häll i resten av mjölken och vispa igen. Knäck i ett ägg i taget, vispa. Häll i resten av det smälta smöret. Vispa ner salt.
  4. Häll smeten på bakplåtspappret och baka i ugn i ca 10-15 min.
  5. Gör under tiden fyllningen. Skiva och stek svampen i en stekpanna med smör. Krydda med timjan, soja, svartpeppar och ev salt.
  6. När pannkakan är klar lägger du på osten och svampfyllningen direkt och rullar ihop den. Skär upp och servera med rucola, tärnad gurka och en klick yoghurt.

4 portioner:

 

  • 25 g smör
  • 1 st bakplåtspapper
  • 3 dl mjölk
  • 2 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 6 st ägg
  • 1 tsk salt

Fyllning:

  • 250 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk kinesisk soja
  • svartpeppar
  • salt
  • 150 g riven ost
  • 70 g rucola
  • ½ st gurka

Passa på att beställa i dag!