Din varukorg är för närvarande tom!
Tillagningstid:
40 min
Gör såhär:
- Sätt ugnen på 225 grader. Smält smöret till grönsakerna.
- Mortla svartpepparn grovt och blanda med smöret.
- Klyfta potatisen tunt. Dela morötterna och löken i två delar. Skär spetskålen i fyra klyftor. Blanda ihop grönsakerna med smöret och upp å en plåt, rosta till fin färg, ca 20 minuter.
- Hacka spenat, persilja och vitlök grovt. Mixa alla ingredienser till smöret tills det är grönt, smaka av med salt.
- Osten, skär dem i bitar. Torka av om den är blöt.
- Knäck ägget i en tallrik och vispa upp det lätt. Lägg mjöl på en tallrik och panko i en annan tallrik.
- Stek osten gyllene i rapsolja.
- Vänd ned olivolja, citronsaft och salt med sallad precis innan servering.
- Servera osten med grönsakerna, smöret och salladen!