Din varukorg är för närvarande tom!
Tillagningstid:
Ca 30 min
Gör såhär:
- Putsa köttet fritt från eventuellt fett och senor och skär i 1-2 cm tjocka skivor.
- Salta och peppra köttet och stek i smör i en het panna. Tillsätt timjankvistar och stek skivorna i omgångar så att köttet blir ordentligt stekt och får en fin yta. Lägg åt sidan.
- Stek champinjonerna i smör i samma panna. Tillsätt vitlöken och stek i ytterligare ett par minuter. Lägg åt sidan.
- Stek den skivade purjolöken mjuk i lite smör. Häll i grädde och crème fraîche i pannan. Tillsätt soya, kalvfond och dijonsenap. Låt koka ihop till en sås och tillsätt champinjonerna och köttet. Koka ihop tills köttet är helt genomstekt.
- Toppa gärna grytan med lite färsk hackad persilja och servera med pasta och en fräsch sallad!