Wienerkorv med mos och syrad lök

Tillagningstid:
45 min

Gör såhär:

  1. Skala, dela och koka potatisen.
  2. Skala och skär löken i skivor. Blanda den med socker, vinäger och vatten i en bunke. Krydda med salt och peppar.
  3. Skala och skär morötterna i stavar.
  4. Hacka persiljan.
  5. Värm korven enligt anvisningen på förpackningen.
  6. Stöt potatisen och vispa i varm mjölk och smaka av med salt och peppar.
  7. Servera moset med korv och morötter. Toppa med lök och persilja.

4 portioner:

 

  • 900 g mjölig potatis
  • 1 rödlök
  • 1 tsk strösocker
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk vatten
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 2 morötter
  • 1/2 kruka persilja
  • 500 g wienerkorv
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl rostad lök

Passa på att beställa i dag!