Vispa ihop ägg och mjöl. Tillsätt mjölk i omgångar och vispa till en slät smet. Vispa till sist ner salt och socker.
Lägg fläsket i en långpanna. Tillaga i ugnen 15-20 minuter.
Värm oljan i en stekpanna, gärna med teflonbeläggning. Häll i smeten och fös hela tiden den stelnande smeten in i mitten på pannan tills hela äggakakan har stelnat.
Stek under lock några minuter på medelvärme. Vänd med hjälp av en tallrik. Tillaga på andra sidan några minuter tills äggakakan är klar rakt igenom.
Blanda ihop mjölet med smöret, blanda gärna allting i matberedare eller nyp ihop tills du får en smulig deg. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg.
Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter, och låt en bit av degen komma över pajformens kant och vik ner den. Gör så för att degen inte ska krympa ihop under gräddningen. Nagga med gaffel och låt stå i kylskåpet ca 30 minuter.
Sätt ugnen på 225 grader.
Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 10 minuter. Ta ut och låt svalna.
Sänk ugnsvärmen till 200 grader.
Halvera tomaterna. Bryt mozzarellan i bitar. Lägg tomaterna i pajskalet, lägg mozzarellan över tomaterna.
Blanda alla ingredienser till äggstanningen i en skål.
Häll äggstanningen över tomaterna och grädda mitt i ugnen ca 25 minuter.
Skala och hacka lök och vitlök. Fräs lök, vitlök och chili flakes mjukt i en gryta med smör.
Tillsätt passerade tomater, vatten och buljongtärning. Låt koka, 10 minuter.
Tillsätt grädde och mixa soppan slät. Koka upp. Lägg i potatisen och fisken, båda delade i mindre bitar. Sjud soppan tills fisken är klar, ca 5 minuter. Rör i dill.
Börja med riset. Ta en stor kastrull med saltat vatten. Häll i riset och koka det som om det vore pasta. Häll av när det är klart! Låt det ånga av något innan du serverar det. Det går såklart att koka ris genom att följa anvisningarna på förpackningen också, men det här sättet blir toppen.
Sätt ugnen på 125 grader.
Hetta upp olja i en stekpanna. Lägg i smöret och låt det tystna. Lägg i fläskytterfilén och stek den runt om till fin färg. Lägg över i en ugnsform och tillaga i ugnen tills innertemperaturen är 65 grader.
Skala och finhacka schalottenlöken. Fräs den i pannan som du stekte köttet i.
När löken blivit lätt genomskinlig häller du på cognac och låter den koka in. Tillsätt därefter vitt vin, crème fraiche, kalvfond, senap, torkad dragon, timjan och vatten. Låt sjuda ca 15 minuter. Smaka av med soja, honung, worcestersås, sherryvinäger och peppar
När fläskytterfilén är klar trancherar du den och lägger ner skivorna i såsen så att de täcks med sås.
Skär broccolin i mindre buketter. Ansa stammen och skär den i mindre bitar.
Stek broccolin hastigt i olja och smör med lite salt i en stekpanna.
Servera fläskfilén i krämig sås med nykokt ris och den råstekta broccolin.
Stek lök och vitlök mjuk i smör, lägg sedan till sidan. Bryn köttet i omgångar. Krydda köttet med salt och peppar.
Tillsätt löken. Rör ner paprikapulver, tomatpuré och senap. Tillsätt vatten och buljongtärning och koka sakta under lock 1-1 1/2 timme eller tills köttet är mört.
Blanda ner crème fraiche och låt sjuda utan lock ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera stroganoffen med kokt potatis, saltgurka och hackad persilja.